Dagdeel...

Kinderdagverblijf ‘t Eigenwijsje biedt haar klanten kinderopvang in de vorm van een dagdeel of op basis van een dag. Een dagdeel is een ochtend of een middag van een dag en duurt van 7.00 tot 13.00 uur of van 12.00 tot 18.00 uur voor de middag. Een dag kinderopvang duurt van 7.00 tot 18.00 uur.

Tarief

Het uurtarief dat zal worden gefactureerd is per 1 januari 2024
€ 9,63 per uur. De kosten voor een dagdeel zijn € 250,38 per maand. De kosten voor een dag kinderopvang zijn € 459,03 per maand.

Indien u gebruik maakt van meerdere dagdelen of dagen dient u bovenstaande bedrag uiteraard naar rato te vermenigvuldigen. Houdt u er wel rekening mee dat dit bedragen zijn die u gefactureerd krijgt door ‘t Eigenwijsje. De bijdrage in de kosten kinderopvang middels de “toeslag kinderopvang” is hierop nog niet in mindering gebracht. Wilt u weten wat u netto maandelijks betaald voor de door u gewenste kinderopvang maakt u dan hier gebruik van de calculator.

Toeslagen...

Bij kinderopvangtoeslag van de overheid krijgt u onder bepaalde voorwaarden een bijdrage in de kosten van de kinderopvang van uw kind. De berekening voor de hoogte van uw te ontvangen kinderopvangtoeslag is een persoonsgebonden berekening.

Wij willen u hiervoor dan ook verwijzen naar de site van toeslagen of de calculator.

Hier kunt u de hoogte van uw kinderopvangtoeslag berekenen. Op toeslag kunt u eveneens de kinderopvangtoeslag aanvragen.